Рафа Бенитес не е притеснен за своя пост в Селта
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Трябва да оцелеем в елита, това е задължителна цел пред нас", коментира 63-годишният треньор.

Наставникът на Селта Виго – Рафаел Бенитес, не смята, че постът му начело на отбора е застрашен, въпреки че тимът се намира в много незавидно положение и понастоящем е в зоната на изпадащите във временното класиране на испанската Ла Лига.

“Аз отлично осъзнавам, че си имаме проблеми. Всеки ден се опитваме да работим и да отстраним грешките, но не е лесно със сигурност. Едва ли за феновете е приятно да ни виждат в опасната зона, но трябва да приемем реалността такава каквато е и да се борим”, каза Бенитес.

“Разговарям с шефовете и заедно гледаме в една посока. Ясно си даваме сметка, че това е дългосрочен проект и за всичко ще е нужно време. Не се притеснявам за поста си, защото вярвам на хората, с които работя, и знам, че няма как още в първата година да гоним максимални резултати”, обясни той.

“Истината обаче е, че трябва да оцелеем в елита, това е задължителна цел пред нас, ако искаме да развиваме нашия проект. Оптимист съм и мисля, че ще намерим правилния начин, за да подобрим резултатите си и да се спасим от изпадане”, коментира Рафаел Бенитес.