Ръководството на Лудогорец с обещание към феновете
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Любимият ни отбор няма право на повече грешки в шампионата и затова домакинският мач с Пирин е изключително важен. Обещаваме, че ще върнем доверието ви още днес с добра игра и победа", написаха "орлите".

Ръководните фактори в Лудогорец поднесоха своите извинения след срамното поражение с 1:7 от датския Нордселанд в мач от груповата фаза на Лигата на конференциите.

От клуба обещаха, че ще си върнат доверието на привържениците с по-добри резултати, които ще стартират още в днешния ден, когато отборът посреща Пирин Благоевград.

Ето какво написаха от Лудогорец:

“Уважаеми фенове,

В четвъртък любимият ни отбор загуби тежко в Лигата на конференциите. 1:7 в Дания е абсолютно неприемлив резултат за всички нас, заради което поднасяме нашите извинения. Подобен провал не отговаря на името и амбициите ни в Европа. Загубата от Нордселанд е срамна и тя може да бъде компенсирана с добро представяне в следващите мачове в Лигата на конференциите, както и в първенството където предстои здрава битка за титлата.

Любимият ни отбор няма право на повече грешки в шампионата и затова домакинският мач с Пирин днес е изключително важен. Още повече, че този отбор в предните два мача си тръгна с пълен актив точки от “Хювефарма Арена”. Ние обещаваме, че ще върнем доверието ви още днес с добра игра и победа. Вярваме, че ще бъдете на “Хювефарма Арена” и ще подкрепяте отбора, както сте го правили винаги. Нека подкрепим талантите от Лудогорец U19, които в 18,00 ч. на базата “Гнездо на орли” ще се борят с Динамо (Минск) в младежката Шампионска лига.

Лудогорец никога не се предава! Клубът е над всичко! Заедно ще постигнем целите си”.