Рамос избухна в сълзи: Дойде най-трудният момент в живота ми
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Рано или късно ще се върна, това не е сбогом", заяви Рамос

Легендарният бранител на Реал Мадрид – Серхио Рамос, избухна в сълзи при сбогуването си с “лос бланкос”. На специална пресконференция капитанът на “Кралския клуб” благодари на всички, които са били до него във всичките му 16 години в клуба.

“Дойде най-трудният момент в живота ми. Никога не съм бил готов да кажа “Сбогом” на Реал Мадрид. Благодаря на баща ми, благодаря на Бог, че имам невероятно семейство. Благодаря и на тях, че винаги са били с мен, както и на всички вас. Благодаря на клуба, на президента, на моите треньори и съотборници. Без тях всичко това нямаше да е възможно.

Емоционален съм, тъй като прекарах много години тук. Благодаря на феновете, които винаги са ме подкрепяли. Тук виждам всички титли, които са спечелени с много труд. Това беше невероятен етап от живота ми. От цялото ми сърце благодаря на всички. Рано или късно ще се върна, това не е сбогом”, каза Рамос.

Рамос получи подарък от президента Флорентино Перес значка от злато и брилянти на Реал Мадрид, която бранителят закачи на ревера на сакото си.

Флорентино Перес заяви: “Този ден е изпълнен с чувства и емоции за всички Мадридисти. Серхио изкара много години в клуба и има голяма привързаност към него. Няма да забравя деня на представянето на Серхио като играч на Реал Мадрид. Той беше само на 18 години и имаше невероятно желание да завладее света. Хлапе от Камас с огромна сила. Подписването с него не беше лесно, но знаехме, че ще стане легенда”