Разкриха заплатата на Десподов в ПАОК
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
„Двуглавите орли“ са предложили 4-годишен договор с годишна заплата от 1,3 милиона евро за Десподов, като предполагаемата трансферна сума ще бъде около 3,5 милиона евро за правата на капитана на Лудогорец.

Трансферът на Кирил Десподов в ПАОК, според тиражираната информация от гръцките медии е все по-близо, а изданието „sport24.gr“ разкри как солунският гранд е изпреварил своите конкуренти за капитана на Лудогорец.

„Двуглавите орли“ са излезли печеливши от ситуацията, тъй като от клуба са решили до последно да отричат, че проявяват интерес към Десподов, който е сред основните трансферни цели на ПАОК от началото на сезона. Единственият проблем пред „черно-белите“ е бил интереса от страна на Олимпиакос, който в крайна сметка се отказа от българския национал, след като привлече Ола Солбакен.

Друг фактор, който от „sport24.gr“ отчитат, са личните условия, които ПАОК са предложили. „Двуглавите орли“ са предложили 4-годишен договор с годишна заплата от 1,3 милиона евро за Десподов, като предполагаемата трансферна сума ще бъде около 3,5 милиона евро за правата на капитана на Лудогорец.