Разследват халф на Ювентус за незаконни залагания
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Николо Фаджоли може да изгори за три години

Младата звезда на Ювентус Николо Фаджоли е разследван за залагания в незаконни онлайн платформи, информират медиите на Апенините. 22-годишният халф е залагал през няколко различни профила и го грози наказание от три или повече години и глоба, която ще бъде най-малко 25 000 евро. Това може да доведе до огромен срив за футболиста и да повлияе много зле на кариерата му.

Фаджоли на практика двукратно нарушава законите, тъй като първо няма право да залага на събития от същата професионална сфера, в която се подвизава, и второ, е престъпление да го прави в нелегални платформи. Точно заради това и прокуратурата в Неапол се е заела и е започнала разследване още преди няколко месеца.

Адвокатите на звездата на Ювентус са били уведомени на 30 август. Така “бианконерите” съвсем скоро може да се окажат с двама ключови играчи, които ще бъдат наказани за дълъг период. Френският халф Пол Погба вече бе хванат с допинг, като преди дни и „Б“ пробата му за тестостерон се оказа положителна. Няма съмнение, че той ще бъде изхвърлен от футбола. Погба най-вероятно ще бъде аут за 4 години и най-вероятно ще сложи край на кариерата си.