Саудитската професионална лига иска да събере Меси и Роналдо
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Шефовете на Саудитската професионална лига искат отново да срещнат Меси и Роналдо

Съобщава се, че босовете на Саудитската професионална лига подготвят оферта за наем за Лионел Меси след провала за класиране на плейофите на Интер Маями в американската МЛС.

Така Кристиано Роналдо може да възобнови дългогодишното си съперничество с Меси в Саудитската професионална лига през следващите месеци. Футболната федерация на Саудитска Арабия проучва възможността да вземеМеси под наем след края на сезона на Интер Маями, информира журналистът Руди Галети. Тимът от МЛС не успя да стигне до плейофите, което означава, че Меси няма да играе клубен футбол след 21 октомври, който е последният мач на Интер Маями за сезона, докато новата кампания не започне в края на февруари.

Лео Меси беше желан в Саудитската професионална лига през лятото, но вместо това избра да се отправи към Съединените щати, настоявайки, че парите не са основната му мотивация. Преместването в Саудитска Арабия би накарало Меси да възобнови съперничеството си с Роналдо, като двамата са играли преди това в Ла Лига съответно за Барселона и Реал Мадрид.

Всъщност вече се говори за краткосрочно завръщане в Барселона за Меси, въпреки че треньорът на Интер Маями Тата Мартино вече омаловажи възможността суперзвездата да се присъедини към водения от Шави отбор. Предстои да видим къде Меси ще продължи кариерата си или ще се отдаде на почивка през следващите месеци.