Реал излиза за реванш срещу Шахтьор, Интер с тежко гостуване
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Днес ще се изиграят предпоследните мачове от Група "В" в Шампионска лига

Днес ще се играят предпоследните мачове в оспорваната Група „В“ на Шампионска лига.

Лидер в таблицата след 4 изиграни срещи е Борусия Мьонхенгладбах с 8 точки, следван от Реал Мадрид със 7 т. Трети е Шахтьор Донецк с 4 т., а Интер заема последното място с 2 точки.

Гладбах е домакин на Интер днес от 22:00 часа. „Нерадзурите“ имат минимални шансове да прескочат груповата фаза, но тимът на Антонио Конте може дори да изпусне третото място и втория по сила турнир Лига Европа, ако днес претърпи поражение.

Бенсебайни и Хофман няма да играят за домакините, а италианският тим ще гостува без Падели, Пинамонти, Наинголан, Коларов, Видал и Весино.

Очаква се сериозна битка, а експертите на 7sport прогнозират резултатен мач, в който и двата тима ще отбележат.

От 19:55 часа Реал Мадрид ще гостува на Шахтьор. „Кралския клуб“ има да си връща за изненадващата загуба от украинците с 2:3 на старта на тазгодишната надпревара в ШЛ.

Победа днес за тима на Зинедин Зидан ще доближи испанския гранд много близо до осминафиналите. Шахтьор също не губи надежда за класиране напред в турнира и ще опита да повтори подвига от първия кръг.

Капитанът на Реал Серхио Рамос няма да вземе участие в двубоя днес заради контузия, а извън състава са също Еден Азар, Дани Карвахал, Феде Валверде и Лука Йович. Домакините ще са без Йевхен Коноплянка, Давид Кочолава, Дентиньо, Виктор Корниленко и Исмаили.

Въпреки колебливите изяви на Реал Мадрид тази есен, много малко вероятно е испанците да загубят и втория си мач срещу Шахтьор, а освен това двата тима ще си отбележат гол, прогнозират специалистите на 7sport.