Реал Мадрид е готов да даде 30 млн. евро за талант на Севиля
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Младежкият национал на Испания - Хуанлу Санчес, е трансферна цел на "белия балет"

Според информация на испанското издание Fichajes, Хуанлу Санчес е трансфернал цел на Реал Мадрид за лятото на 2024 г. “Лос бланкос” гледат на талантливия испанец като опция за укрепване на десния бек и те са готови да платят 30 милиона евро, за да привлекат младия защитник на Севиля.

Хуанлу Санчес е в Севиля от 2015 г., като впечатлява в академията на андалуския клуб през последните осем години и половина. 20-годишният краен защитник направи дебюта си за първия отбор през декември 2021 г., но трябваше да изчака още близо две години, за да получи повече шанс в първия отбор.

Испанецът играеше редовно за Севиля досега през сезон 2023/24, въпреки че не е безспорен първи избор в стартовия състав. Все пак младежът записа три асистенции в 20 двубоя във всички състезания. Междувременно прогресът на Хуанлу бе забелязан, привличайки вниманието на много отбори, включително Реал Мадрид.

Интересът на Реал Мадрид към Хуанлу Санчес е обясним, имайки предвид напредналата възраст на Дани Карвахал. “Белият балет” мисли за нов десен бранител и почти сигурно ще вземе такъв през 2024 г., като предстои да видим дали това ще бъде Хуанлу Санчес, за когото от “Бернабеу” смятат да предложат 30 млн. евро.