Реал Мадрид е готов да плати солидна сума за испански национал
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Реал Мадрид с удоволствие ще даде 40 милиона евро, за да подпише с испанския защитник Робин Льо Норман от Реал Сосиедад

Според информация на испанското издание Fichajes Робин Льо Норман е обект на интерес от страна на гранда Реал Мадрид. “Белият балет” претърсват пазара за централен защитник преди летния трансферен прозорец през 2024 г. И те са готови да платят 40 милиона евро, за да подпишат с испанския национал от Реал Сосиедад.

Робин Льо Норман е израснал в родната си Франция, преди да пристигне в Испания през юли 2016 г. Реал Сосиедад го взе като  тийнейджърс и го прати да играе във втория отбор. 26-годишният футболист трябваше да изчака времето си, преди да пробие в състава на първия отбор, което се случи през ноември 2018 г.

Оттогава Льо Норман прогресира значително, превръщайки се във важна част за баския клуб, а също така получи испанско гражданство, за да дебютира за Ла Роха  Междувременно играчът се е появил близо 200 пъти досега за Реал Сосиедад, записвайки пет гола и шест асистенции. Прогресът на испанския бранител не остана незабелязан, привличайки вниманието на няколко клуба от висок ранг. Защитникът бе свързван с отбори от Висшата лига като Ливърпул, Манчестър Юнайтед и Арсенал. Но испанският национал също е цел на Реал Мадрид.

Реал Мадрид ще инвестира в централен защитник през летния трансферен прозорец на 2024 г. Робин Льо Норман се очертава като важна цел за “Кралския клуб”. От “Бернабеу” са готови да отделят 40 милиона евро, за да вземат 26-годишния играч от тима на Реал Сосиедад.