ЦСКА може да се доближи на точка до първото място с успех над Арда
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Армейците" ще преследват деветата си победа през кампанията

ЦСКА посреща Арда в интригуващ двубой днес от 16:30 ч. на “Българска армия”. “Червените” влизат като фаворити в мача, но ще срещнат корав съперник. При успех отборът на ЦСКА може да се доближи на точка до лидера Черно море. Арда пък в момента е 6-ти в класирането и ако победи на “Армията”, то временно ще се изравни по точки с четвъртия Левски.

ЦСКА влиза в срещата след труден успех над Пирин в Благоевград с 2:1 в миналия кръг. В последното си домакинство отборът направи реми 1:1 с Левски, а преди това бе в серия от две поредни победи у дома. Треньорът на тима няма да може да разчита на Брадли де Нойер, Юрген Матай и Асен Дончев за срещата с Арда. Офанзивната мощ на ЦСКА обаче е на линия и отборът ще се стреми със силна игра в атака да спечели трите точки.

Съставът на Арда спря шампиона Лудогорец в миналия кръг след реми 0:0 в Кърджали. Възпитаниците на Александър Тунчев загубиха преди това с 0:1 от Славия в София, като този резултат сложи край на серия от пет поредни победи в efbet Лига. Арда демонстрира стабилна игра в защита срещу Лудогорец и ще се стреми да изглежда по този начин и срещу ЦСКА на “Армията”. Гостите имат и качествени играчи в нападение, така че ще се надяват да използват някой от шансовете си пред вратата на съперника, за да изненадат “армейците”.