Реал Мадрид набеляза две трансферни цели за защитата за 2024 г.
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Алфонсо Дейвис и Рийс Джеймс може да заиграят на "Бернабеу" през следващото лято

Реал Мадрид има планове да осъществи два силни трансфера в защита през следващото лято, съобщава „Relevo“. „Лос бланкос“ се целят да се подсилят на двата бека за кампанията 2024/24.

Трансферните цели на “Кралския клуб” са левия краен бранител на Байерн Мюнхен Алфонсо Дейвис и десния бек на Челси Рийс Джеймс. През последните години имената и на двамата се свързваха с преместване на „Сантиаго Бернабеу“, като се очаква Реал да да осъществи трансферите догодина.

В момента на десния бек треньорът Карло Анчелоти мжое да разчита на Дани Карвахал и Лукас Васкес. Евентуално привличане на Рийс Джеймс може да бъде награждане на Васкес, както и наследяване на опитния Карвахал. На левия бек сега Реал Мадрид има Ферлан Менди и Фран Гарсия. Няма да е лъжа, ако кажем, че Дейвис е доста по-добър футболист от двамата. Неговото привличане пък може да се окаже по-лесна задача, тъй като канадският национал договор с Байерн до 2025 година.

Рийс Джеймс пък има договор с Челси до 2028. На ‘Стамфорд Бридж’ разчитат много на него, но бранителят често страда от контузии в последните два сезона.