Реал Мадрид отхвърлил шанс да подпише с Осимен и Влахович
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Белият балет' имаше възможност да подпише с Виктор Осимен и Душан Влахович, но отказа офертите, докато чакаше Килиан Мбапе.

В материал на испанското издание Mundo Deportivo става ясно, че посредници са предложили Виктор Осимен и Душан Влахович на Реал Мадрид това лято. Но Лос Бланкос отказаха възможността да подпишат и с двамата играчи съответно от клубовете от Серия А – Наполи и Ювентус.

Реал отказа този шанс, защото те чакаха да си осигурят услугите на Килиан Мбапе. Душан Влахович и Виктор Осимен са двама от най-добрите млади нападатели в Серия А, въпреки че дуото е постигнало различна степен на успех в съответните си клубове. Осимен претърпя трудности в началото след трансфера си от Лил в Наполи, но след това беше ключова фигура за Наполи и помогна на тима да спечели Скудетото през миналия сезон.

От друга страна, Влахович имаше най-добрите си моменти във Фиорентина, като често отбелязваше голове за забавление. Но той не успя да пренесе формата си в Ювентус. Влахович вкра само 14 гола през миналия сезон, но пък започна силно новата кампания с 2 гола в 3 мача.

Оказва се, че Виктор Осимен или Душан Влахович са могли да попаднат в Реал Мадрид, като агенти са предложили и двамата на “белия балет”. Дори се твърди, че Реал Мадрид е имал споразумение да подпише с нападателя на Ювентус, но на “Бернабеу” явно са се интересували само от Килиан Мбапе за подсилване на атаката.