В Израел: Лидерът в efbet Лига иска защитник от Макаби Бетаня
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Локомотив Пловдив с интерес към десния бранител Идо Вайер

Отборът на Локомотив Пловдив се опитва да привлече израелския десен бранител Идо Вайер от Макаби Нетаня, издава местната преса.

26-годишният защитник стартира четвърти сезон в Макаби Нетаня, за който има 67 официални мача. В предишната кампания Вайер изигра 22 двубоя за тима и помогна на отбора да спечели Тото Къп, да достигне до финала на турнира за националната купа и да завърши пети в лигата.

В израелските медии пишат, че желания от Локо Пловдив защитник се отличава със себераздаване във всяка среща, с тактическа дисциплина и с добри офанзивни качества. Лидерът в efbet Лига има за цел да подсили отбраната си и да получи допълнителна вариативност в състава след силното начало на кампанията.

Вайер няма гарантирано титулярно място в Макаби през настоящия сезон и търси ново предизвикателство, като се очаква да премине на “Лаута” като свободен агент, след като постигне съгласие да разтрогне с клуба си.

Отбори от Израел и Кипър също имат интерес към израелеца, но се говори, че Вайер ще приеме предложението на Локо Пловдив.