В Турция разкриха заместника на Десподов в Лудогорец
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Бившия футболист на Истанбул Башакшехир – Мунир Чуяр, може да подсили "орлите"

Българският първенец Лудогорец се е споразумял с агентите на бившия играч на Истанбул Башакшехир – Мунир Чуяр, информира журналистът Салим Манаф, който работи за турското издание „ajansspor.com“.

Хърватското издание „gol.dnevnik.hr” също публикува новината за преминаването на Чуяр в Лудогорец. Футболистът в момента е свободен агент, като е предпочел да премине в българския шампион пред Хайдук Сплит. Очаква се френския футболист с марокански корени да подпише контракт за 3 години с Лудогорец.

Според Салим Манаф, “орлите” ще платят сума на агентите на футболисти, а част от нея ще постъпи и в Истанбул Башакшехир, който се е съгласил да разтрогне договора на 24-годишното крило. Мунир Чуяр ще пристигне в Лудогорец като заместник на Кирил Десподов, който бе продаден на ПАОК и вчера бе официално представен на “Тумба”.

Чуяр играе предимно като ляво крило като е със силен ляв крак. 24-годиният състезател е юноша на Ланс, като играе във Франция и за тима на Дижон. Футболистът е защитавал цветовете и на турските Йени Малатяспор, Касъмпаша и Истанбул Башакшехир. Предстои да видим дали до края на седмицата Лудогорец ще привлече талантливото крило.