Сръбски футболисти ще вдигат Локо София на крака
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Новият наставник Данило Дончич иска да доведе познати лица

Тимът на Локомотив София ще опита да спаси сезона със сръбски футболисти. Новият наставник на столичните “железничари” Данило Дончич е изявил желание да бъдат взети поне трима негови сънародници, които да вдигнат цялостното ниво на отбора.

Според информацията, поне двама от тях да бъдат защитници, тъй като Локомотив изпитва сериозни затруднения в отбрана. Това е забелязал и Дончич, така че иска задължително подсилване в защита.

Разбра се също, че Дончич ще работи в екип с досегашните помощници на бившия треньор на Локо София Стойчо Стоев – Владимир Манолков, Ивайло Захариев и Николай Георгиев. Те познават обстановката в тима и ще въведат новия наставник в ситуацията на “Надежда”.

Най-големият успех в досегашната треньорска кариера на 54-годишния сръбски специалист е шампионската титла с малтийския Ла Валета преди 5 години.

Иначе Локо София се представя слабо от началото на кампанията 2023/24 и е на 12-ото място в класирането на Първа лига с 2 победи и 6 загуби на сметката си. Отборът е с най-лошата защита със 17 допуснати гола, като Дончич се надява да промени това.