Реал Мадрид планира трансфер на голям немски талант през 2024 г.
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Белият балет" иска да привлече Джамал Мусиала от Байерн Мюнхен

Според информация на испанското издание Fichajes, германският национал Джамал Мусиала е обект на интерес от Реал Мадрид. “Кралският клуб” има за цел да си осигури услугите му през летния трансферен прозорец на 2024 г., но не е ясно дали Байерн Мюнхен ще приеме оферти за един от най-добрите млади таланти в света.

Джамал Мусиала е преминал през академиите на Челси и Саутхемптън. Футболистът прогресира значително, откакто се присъедини към Байерн Мюнхен през 2019 г. Мусиала бързо разкри таланта си в академията, преди да направи дебюта си в първия отбор като 17-годишен. И сега той е редовен играч на баварците, като пазарната му стойност скочи до 110 милиона евро. Прогресът на играча явно не остана незабелязан, като Реал Мадрид желае да го привлече в бъдеще.

Бившият юноша на Челси е на радара на Реал Мадрид от дълго време. Лос Бланкос дори обмисляха да привлекат младия полузащитник през текущия трансферен прозорец. Но сега трансфер нямаше да се осъществи, като се има предвид, че Байерн Мюнхен държи много на играча.

В информацията Fichajes обаче се твърди, че офертата на Реал Мадрид вероятно ще се материализира през летния трансферен прозорец на 2024 г. Междувременно Байерн Мюнхен вероятно ще поиска много повече от пазарната му стойност от 110 милиона евро, за да се раздели с него. Ще бъде интересно да се види дали “белият балет” ще започнае офанзивата, за да привлече 20-годишния футболист през летния трансферен прозорец на 2024 г.