Реал Мадрид постави ултиматум на Килиан Мбапе
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Белият балет" иска французина да вземе решение за бъдещето си в началото на януари

Испанският гранд Реал Мадрид е взел решение да даде краен срок на Килиан Мбапе, за да сключи предварителен договор с клуба през зимата и да бъде сигурно ново попълнение аза следващото лято.

„Лос бланкос“ искат Мбапе да обяви какво ще прави в бъдеще и да им каже решението си до 15 януари, съобщи вестник „AS“. Френският национал най-вероятно няма да продължи да играе в Пари Сен Жермен и се очаква да вземе ключово решение за бъдещето си.

Звездата на парижани така и не удължава договора си с шампиона на Лига 1. Мбапе има договор с ПСЖ до лятото на 2024 г. и това означава, че от януари ще може да преговаря с желаещите го отбори, сред които Реал Мадрид и някой тимове от Висшата лига.

Реал Мадрид иска да е наясно с намеренията на Мбапе още през зимата и ако футболистът има желание да подсили „лос меренгес“, то той трябва да подпише предварителен договор, който да е активен от лятото.

През 2022 г. Мбапе бе близо до трансфер в Реал Мадрид, но страхотен нов договор, предложен му от ПСЖ, го задържа на „Парк де Пренс“.