Реал проспа два мача, сега няма място за грешка срещу Интер в ШЛ
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Испанският гранд в последен в Група "В" и нова издънка може да струва скъпо на тима на Зинедин Зидан

Реал Мадрид приема днес от 22:00 часа Интер в двубой от Група „В“ на Шампионска лига.

Испанците най-неочаквано заемат последното място в своята група с 1 точка след два изиграни мача. „Кралския клуб“ допусна шокираща загуба с 2:3 от Шахтьор Донецк на старта на кампанията, а в мача си срещу Борусия Мьонхенгладбах взе само точка (2:2). Така испанският гранд днес излиза за задължителна победа, а треньорът на тима Зинедин Зидан определи срещата като финал за неговия тим. „Мачът за нас е като финал, но в Реал Мадрид всеки ден е така. Ние го знаем и излизаме за трите точки. Играчите, които са тук, винаги искат да пишат история. Познаваме добре Интер, сложен съперник са“, заяви Зизу преди днешния сблъсък.

Едер Милитао даде положителна проба за коронавирус и пропуска двубоя с Интер, а Зидан няма да може да разчита и на Йодегард, Одрисола, Начо Фернандес и Дани Карвахал.

Наставникът на Интер Антониo Конте обяви, че очаква изключително тежък мач днес в Испания, но идва за трите точки. „Ще бъде трудно срещу отбор, който е екипиран да спечели Шампионска лига. Имаме огромен респект към Реал, но не се подписвам за равенство.“ Лукаку и Сенси пропускат гостуването, а Алексис Санчес е в групата, но едва ли ще започне като титуляр.

Статистика за мача:

-Двата тима са играли един срещу друг 15 пъти, Интер е печелил в 7 случая, Реал е победител 6 пъти, в 2 мача отборите са завършвали наравно.

-Реал е печелил 6 от седемте си домакинства срещу Интер.

Онлайн букмейкърът Winbet дава предимство за победа на испанския тим в днешния двубой на “Алфредо ди Стефано”.