Рен опитва да отмъкне колумбийски защитник на Тотнъм
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Френският клуб е платил оферта за Давинсон Санчес

Колумбийският защитник Давинсон Санчес не успя да оправдае очакванията след трансфера си от Аякс в Тотнъм през 2017 г. Според L’Equipe, отборът на Рен иска да подпише със Санчес и французите са предложили 12 милиона евро за защитника. Ще бъде интересно да се види дали Тотнъм е готов да приеме офертата на Рен и да остави играча да напусне преди затварянето на трансферния прозорец.

Санчес беше силно критикуван за склонните към грешки през миналия сезон и е ясно, че в момента той не е ключов играч за “шпорите”. Логично е Тотнъм да намали загубите си от него и да остави играча да си тръгне с трансфер. Лонднчани вече подписаха с Ашли Филипс и Мики ван де Вен по-рано това лято, а Тотнъм също е свързван с играчи като Пер Шуурс и Тосин Адарабиой, като може да направят трансфер часове преди затварянето на прозореца.

Няма съмнение, че Санчес има качеството играе на добро ниво в Рен. 27-годишният бранител трябва да играе редовно на този етап от кариерата си и е малко вероятно да получи тези възможности в Тотнъм. Негов трансфер в друг клуб изглежда идеално за всички страни, но ще видим как ще се развие ситуацията около национала на Колумбия.