Реномиран журналист разкри бъдещето на Никола Илиев
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Фабрицио Романо запозна света с българския талант

Световноизвестният спортен журналист Фабрицио Романо разкри интересни подробности около бъдеще на Никола Илиев в една от историите си, която публикува в личния си профил в Instagram.

“Талантът на Интер Никола Илиев може да напусне под наем в следващите седмици. Има интерес от много отбори, особено от Белгия”, написа Фабрицио Романо.

Преди седмица се появиха информации, че столичния ЦСКА-София се интересува от услугите на Илиев, но за момента няма данни за нови преговори между двете страни. Днес пък “БЛИЦ” сподели, че ЦСКА 1948 също ще направи опит да привлече талантливия полузащитник. Както обаче и Фабрицио Романо потвърди, трансфер на Илиев в чужбина е доста по-вероятен. Той едва ли ще се завърне скоро в България, тъй като с успешния сезон, който направи за Примаверата на Интер, той привлече интереса на доста чуждестранни отбори.

За момента няма информация кой точно е белгийският клуб, който се интересува от родния ни национал. Много малка е вероятността това да бъде Ломел, където в момента играе Филип Кръстев, така че е, за съжаление, шанса да видим българска халфова линия в белгийския елит за момента е нищожен.

Очаква се Никола Илиев да осъществи трансфера си в най-скоро време, тъй като за него е важно да бъде част от предсезонната подготовка на новия си отбор.