Роберт Левандовски похвали Хари Кейн за представянето му в Байерн
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Това е голям трансфер - не само за Байерн, но и за цялата Бундеслига."

Роберт Левандовски сподели, че баварците са намерили невероятен негов заместник в лицето на Хари Кейн. Полякът нарече Кейн “супер нападател” на наградите на “Шпорт Билд” в Хамбург и допълни: “Това е голям трансфер – не само за Байерн, но и за цялата Бундеслига.”

Левандовски реализира 344 попадения за Байерн в 375 среща между 2014 и 2022 година, преди да пожелае трансфер в Барселона. Той завоюва осем пъти шампионската титла в Бундеслигата и Шампионската лига.

Байерн не разполагаше с класен нападател през изминалата кампания, преди да подпише с рекордьора по голове за “трите лъва” и Тотнъм Кейн за повече от 100 милиона евро по-рано през месеца.

30-годишният Кейн отбеляза попадение и направи асистенция при победата на Байерн с 4:0 срещу Вердер Бремен в началото на сезона в Бундеслигата в петък, но Левандовски също го предупреди, че Бундеслигата “не е лесно първенство”.

Левандовски бе отличен в понеделник с други, включително Карл-Хайнц Румениге, Томас Мюлер, Матиас Замер, Лотар Матеус и Феликс Магат като “легенди” на Бундеслигата, която стартира преди 60 години.