Сериозни критики по адрес на капитана на Ман Юнайтед
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Има по-подходящи играчи като Рафаел Варан, Люк Шоу и Каземиро, които имат по-добри лидерски качества", заяви Крис Сътън.

Бившият футболист на Челси и Блекбърн Крис Сътън не спести критиките си по адрес на капитана на Манчестър Юнайтед Бруно Фернандеш.

Той смята, че “червените дяволи” имат далеч по-големи лидери в отбора от португалския национал.

“Категорично реферът не беше виновен за загубата. Бруно Фернандеш първо и преди всичко да погледне в себе си и своя отбор преди да гледа в съдиите и техните решения. За мен той не трябва да е капитан на Манчестър Юнайтед, абсолютно не, той не е лидер. Това обобщава всичко. Става въпрос за поемане на отговорност като капитан и най-важното е, че първите два двубоя за сезона на Манчестър Юнайтед изглеждаха като отбор, който все още не излязал от предсезонната подготовка”, коментира Сътън.

“Той трябва да се появи и да покаже по-добри лидерски качества, а не да обвинява реферите. Когато погледнете в Манчестър Юнайтед, има спор колко лидери има всъщност? Има по-подходящи играчи като Рафаел Варан, Люк Шоу и Каземиро, които имат по-добри лидерски качества. Не бихте искали да влезете в окопите с Бруно Фернандеш”, каза още той.