google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Не знам какво ще стане в Чемпиъншип, но дано нещата се стабилизират и отборът веднага се завърне във Висшата лига", каза 74-годишният специалист.

В предпоследния кръг от Премиър лийг отборът на Уотфорд записа поредния си негативен резултат през сезона – загуба от Лестър с 1:5.

Мениджърът на “стършелите” – Рой Ходжсън, не скри разочарованието си от случващото се в клуба, но заяви ясно, че се надява тимът да се върне към най-добрите си дни и възможно най-бързо да бъде обратно част от английския елит.

„Аз разбирам, че феновете са ядосани и имат пълното право на това. Зная, че много разочаровахме хората, но единствено можем да се извиним за слабото си представяне през сезона. Допуснахме много грешки, а в английския елит всеки малък пропуск се наказва“, сподели Ходжсън.

„Трудно е да се говори, защото наистина играем слабо и не можахме да намерим пътя към спасението. Жалко за феновете и за всички, които обичат Уотфорд. Не знам какво ще стане в Чемпиъншип, но дано нещата се стабилизират и отборът веднага се завърне във Висшата лига“, каза още опитният мениджър.