Рома без Жозе Моуриньо в дербито с Интер
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Жозе Моуриньо пропуска мача с "нерадзурите" след подигравките с треньора на Монца

Жозе Моуриньо отнесе наказание от един мач в Серия А, като по този начин португалският специалист няма да бъде на пейката за Рома в дербито с Интер в неделя, което ще се играе на “Сан Сиро”.

Португалският наставник на “вълците” беше изгонен в последните минути на двубоя срещу Монца в неделя, спечелен с 1:0 от “джалоросите” след късно попадение на Стефан Ел Шаарауи. След гола, Моуриньо се подиграваше на треньора на Монца Рафаеле Паладино и футболистите на противника, като Специалния имитираше жест на „плач“.

Нуно Сантос, един от асистентите на Моуриньо, също бе  изгонен в мача Монца и няма да бъде на скамейката срещу “синьо-черните”.

Рома отнесе и глоба от 10 000 евро за „обективна отговорност“, тъй като футболистите бавно върнаха топката на играчите на терена след попадението на Ел Шаарауи.

Преди дербито с Интер, отборът на Рома е на 7-ото място в Серия А класиране с актив от 14 точки, докато “нерадзурите” са лидери в подреждането с 22 точки след 7 победи, 1 реми и 1 поражение през сезона.