google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Съставът на Жозе Моуриньо загуби от испанския тим след късен гол

Италианският Рома остана на трета позиция във временното класиране на Група С на Лига Европа, след като допусна втора загуба – 1:2, в домакинския си сблъсък с водача в потока Бетис.

По този начин римските “вълци” изостанаха с една точка зад българския шампион Лудогорец, който на всичко отгоре има превес от преките мачове след успеха в Разград.

Испанският Бетис, който записа победи и в първите си две срещи, оглавява уверено класирането с максимален актив от 9 точки.

Съставът на Жозе Моуриньо поведе в резултата в 34-ата минута, когато Пауло Дибала материализира отсъдената след потвърждение от ВАР дузпа.

Рома остана зад Лудогорец, Бетис с трета победа 1

Само шест минути по-късно обаче гостите от Севиля възстановиха равенството, като аржентинският халф Гуидо Родригес порази целта с изнендващ далечен удар.

Моуриньо опита да стигне до победата, включвайки в игра няколко по-свежи футболисти, но андалусийци демонстрираха висока класа и две минути преди края на редовното време стигнаха и до скъпоценен гол.

Рома остана зад Лудогорец, Бетис с трета победа 2

Бразилската резерва Луис Енрике се оказа на точното място в точния момент след центриране от левия фланг и с прекрасен удар с глава оплете топката в мрежата – 1:2!

В самия край на срещата пък каузата на римляните получи нов удар, след като Николо Дзаниоло получи червен картон след нова намеса на ВАР.