Рома постигна очакван успех срещу Фрозиноне
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Тимът на Жозе Моуриньо се доближи на точка от топ 10 на класирането

Рома победи Фрозиноне с 2:0 на “Стадио Олимпико” в среща от 7-ия кръг на италианската Серия А. Ромелу Лукаку и Лоренцо Пелегрини отбелязаха попаденията за “вълците” в тазвечершната среща.

С този успех отборът на Рома сложи край на серия от два поредни двубоя в Калчото без победа. След тежката загуба от Дженоа с 1:4 в миналия кръг, тази вечер тимът на Моуриньо се върна на верния път. Успехът изкачи “джалоросите” на 12-ото място в класирането с 8 точки, докато Фрозиноне остана с 9 пункта на 10-ата позиция.

В 18-ата минута гостите пропуснаха добър шанс за откриване на резултата чрез Марвин Куни. Четири минути след това Рома поведе. Пауло Дибала намери Ромелу Лукаку, който отбеляза за 1:0 в полза на “вълците”.

Рома отправи 2 точни удара през първото полувреме, което не бе достатъчно да води с повече от едно попадение на почивката.

През второто полувреме възпитаниците на Жозе Моуриньо доминираха тотално. Чак в 83-ата минута обаче те убиха интригата. Дибала центрира от фаул и Пелегрини засече на далечна греда за 2:0. Веднага след това халфът напусна терена и обра овациите на феновете, а на негово място се появи Усем Ауар.

“Вълците” ще се изправят срещу швейцарския Сервет в следващия си мач на 5 октомври от турнира Лига Европа. В неделя (8 октомври) Рома госутва на Каляри в мач от Серия А. Mobile bet365 от своя страна дава възможността за известия в реално време за мачовете от първенството, както и оферти и функции за по-вълнуваща игра изцяло онлайн.