google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Нямаше много футбол, зарядът бе голям и се получи дерби", заяви Петев след победата на "Герена"

Треньорът на Лудогорец Ивайло Петев направи коментар след успеха над “орлите” с 1:0 срещу Левски на стадион “Георги Аспарухов”. Специалистът бе доволен от спечелените три точки и призна, че не е имало чак толкова футбол за сметка на единоборствата. Според Петев се е получило добро дерби с голям заряд. Треньорът на “орлите” смята, че Левски играе добър футбол и е претендент за титлата.

„Мачът бе изпълнен с много единоборства и тичане. Чак толкова футбол нямаше – отстъпи на единоборствата. Зарядът бе голям и се получи дерби. Използвахме една от нашите ситуации, за да вкараме. Днес играхме безгрешно в отбрана, тъй като в предните мачове загубихме точки от индивидуални грешки“, започна Петев.

„Неутрализирахме опитите на съперника пред нашата врата. Второто полувреме можехме да развием по-добре и да отбележим второ попадение в двубоя. Трите точки бяха много важни и съм доволен. Поздравявам всичките си футболисти и феновете. След 4 дни имаме нов мач“, допълни треньорът на Лудогорец.

Естествено, че Левски е конкурент. Играе добър футбол. Виждам като претендент за титлата. Имат добри футболисти. Има изключително мачове до края, борбата ще е тежка. Това е един двубой, който трябваше да спечелим и съм радостен, че го направихме“, каза Петев.

„За всеки мач имаме за цел да подхождаме професионално. Дербитата, които са с Левски и ЦСКА, са малко по-специални мачове. Тук беше важно да бъдем отговорни и всеки да даде максимума“, заяви още наставникът на шампионите.