Роналд Куман: Реал ще бъде мотивиран, знам какво да очаквам
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Старши-треньорът на Барселона заяви, че на Реал Мадрид няма да им липсва мотивация в предстоящото Ел Класико

Наставникът на Барселона Роналд Куман даде пресконференция преди утрешното Ел Класико. “Каталунците” посрещат Реал Мадрид на стадион “Камп Ноу” в събота от 17:00 ч.

Роналдо Куман бе категоричен, че “лос бланкос” няма да са уязвими след загубата в Шампионска лига от Шахтьор Донецк, а дори напротив. Куман очаква добра игра от Реал Мадрид и пределна мотивация. Специалистът сподели, че ще избере най-добрите играчи за срещата, за да постигне най-добрия възможен резултат.

“Футболистите на Барселона и Реал Мадрид са много опитни. Не очаквам нашият противник да бъде уязвим, дори напротив. Сигурен съм, че на тях им липсва мотивация. Трябва да сме подготвени за този двубой. Съперникът ни има страхотни качества и е много опасен, когато притежава топката. Най-вероятно няма да ни оставят свободни пространства, както се случи в последните им няколко мача. Очаквам доста компактен Реал. Серхио Рамос е един от най-добрите футболисти в света и е с много силен характер, с който може да повлияе на играчите на Реал, така че е важно дали ще играе”, споделя Куман.

“Смятам да направя някои малки тактически промени и ще избера най-добрите футболисти, за да вземем най-добрия възможен резултат. Нямам намерение да коментирам ролята на Антооан Гризман в този мач. Имаме доста играчи, но в крайна сметка на първо място е отборът. Предстои двубой, в който има много напрежение, но аз съм в този спорт от много години и знам какво да очаквам”, заяви Роналд Куман.