Руди Гарсия коментира спора със звездата на Наполи
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Треньорът на неаполитанци влезе в лек конфликт с Виктор Осимен при вчерашното реми с Болоня

В неделя отборът на Наполи не успя да спечели гостуването си на Болоня в Серия А. Нападателят Виктор Осимен пропусна дузпа, а в заключителните минути бе изваден от треньора Руди Гарсия. Осимен реагира бурно и се противопостави на наставника, като с жестове показа, че Наполи е трябвало да завърши двубоя с двама в атака.

След срещата Руди Гарсия бе запитан за спора си с нигериеца. Наставникът на „партенопеите“ призна за конфликта с Осимен и заключи, че „има позитиви“.

„Отрицателният елемент е резултатът от срещата, но представянето беше добро, особено преди почивката. Имаше и други положителни страни, като запазването на суха мрежа. Също така Натан, който играеше с увереност, когато беше подходящият момент да го представя“, каза треньорът на Наполи.

„Ако топката удари гредата или ако не реализираме дузпа, тогава става трудно да спечелим, дори и да сме заслужавали успеха. Това е футбол, важното е, че отборът като цяло направи интересно представяне, имахме някои тактики, които проработиха, но не сме много доволни, защото не спечелихме”, добави бившият наставник на Рома.

„Дори най-великите играчи в историята на футбола пропускат дузпи. Що се отнася до това, когато той излезе, говорихме за това в съблекалнята, има позитиви за всички страни“, каза Руди Гарсия.