Руди Гарсия: Не сме сбъркали всичко, ситуацията беше преувеличена
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Не ми беше приятно случилото се след мача с Фиорентина", призна наставникът.

Предводителят на Наполи – Руди Гарсия, не скри, че се е почувствал неприятно след загубата на “небесносините” от Фиорентина с 1:3 в двубой от миналия кръг в шампионата.

Имаше слухове, че по време на паузата за националните отбори специалистът ще бъде уволнен, но в крайна сметка ръководството на шампионите изглежда му гласува кредит на доверие.

“Спокоен съм и ако отговарям твърдо, това не означава, че съм раздразнителен. Меко казано не ми беше приятно случилото се след мача с Фиорентина. Усетих липса на уважение спрямо мен. Въпреки това благодаря на журналистите, които ме подкрепиха, както и на феновете, които ме окуражиха. Мисля, че цялата ситуация беше преувеличена. Не казвам, че като цяло сме се справили добре, но също така не сме сбъркали всичко”, каза Гарсия.

“Не бях доволен, защото усетих, че цялата работа беше раздухана. Най-важни са отборът, щабът и връзката с директорите и президента, който вчера продължи да ме подкрепя. Не всичко мина добре, особено двубоят с Фиорентина, който дойде след четири-пет добри мача. Аз поемам отговорност, а сега е важно да победим Верона. Предстоят ни три значими срещи за една седмица”, сподели още той.