Дзамброта назова ключовите играчи за Милан и Ювентус преди дербито
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Бившият италиански национал посочи ключовите футболисти за двата гранда

Бившият италиански национал Джанлука Дзамброта направи своите прогнози за ключовите фактори, които ще определят изхода на срещата, когато Ювентус се изправи срещу Милан на “Сан Сиро” в Серия А този уикенд.

Двата тима ще са нетърпеливи да осигурят победи в първите си мачове след международната пауза, което прави този мач вълнуващ. Под ръководството на Макс Алегри, Юве ще се изправи срещу отбора на Милан, който също е решен да завърши сезона сред първите четири, а дори и да се бори за титлата.

Дзамброта знае, че и двата клуба ще ни поднесат интересен мач и каза, цитиран от Tuttojuve: „Милан изглежда е по-добър, няма да разчитат на Менян и Тео Ернандес, но са по-спокойни. Аферата със залаганията при Ювентус може да е оказала влияние. Ключовите играчи? Двойката Малик Тиау – Фикайо Томори за Милан, защото са много солидни от няколко седмици. За Юве казвам Рабио, който при Алегри винаги е важна фигура.”

Преди сблъсъка в неделя, отборът на Милан е лидер в Серия А с актив от 21 точки след 7 победи и 1 загуба през сезона. “Бианконерите” пък са на 3-ото място със 17 пункта и при успех в Милано могат да намалят разликата до върха.