Арсенал отказал оферта от Уест Хем за полузащитник
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Топчиите" отклонили оферта за 23-годишния халф Емил Смит Роу

Медията Football Transfers разкри, че Уест Хем е получил първи отказ за 23-годишния полузащитник на Арсенал – Емил Смит Роу. Двата тима не са стигнали до споразумение, когато Арсенал привлече Деклан Райс от Уест Хем през летния трансферен прозорец. Арсенал плати рекордна за клуба сума, за да привлече Райс от “чуковете”. Междувременно Смит Роу вече има периферна роля и трябва да напусне клуба, за да играе редовно.

Полузащитник с неговото качество се нуждае от повече игрово време, за да разгърне огромния си потенциал и е малко вероятно да получи тези възможности в Арсенал. 23-годишният халф бе смятан за един от най-добрите млади таланти в страната преди няколко години. Но контузии в последните 2 сезона спряха прогреса на Емил Смит Роу. Сега английският полузащитник ще се стреми отчаяно да върне кариерата си на правилния път като отдалечаването от Арсенал може да му бъде от голяма полза през втората половина на сезона.

Уест Хем Юнайтед със сигурност се нуждае от повече креативност в атака и 23-годишният играч може да бъде качествено попълнение за тима. Остава да видим дали Арсенал е готов да одобри напускането му през януарския трансферен прозорец. Микел Артета има на разположение играчи като Мартин Йодегор и Фабио Виейра, така че надали ще се нуждае от Смит Роу на всяка цена.