Санчес:”Исках да си тръгна от Юнайтед след първата тренировка”
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Чилийското крило на Интер Алексис Санчес се изказа доста негативно за престоя си в Манчестър Юнайтед, разкривайки че поискал да се върне в Арсенал още след първата си тренировка на “Олд Трафорд”.

Бившият играч на Барселона прекара запомнящи се сезони в северен Лондон между 2014 и 2018 година, а през януари 2018-а облече екипа на Червените дяволи след шумен трансфер.

През миналия сезон чилиецът игра под наем в Интер, а неотдавна Нерадзурите го привлякоха в редиците си за постоянно.

“Осъзнах много неща още след първата ми тренировка,” споделя Алексис Санчес. “Веднага щом се прибрах, попитах мениджъра си дали може да развалим договора и да се върна в Арсенал. Нещо не ми пасна, но вече бях подписал.

“Месеците минаваха, а аз продължавах да се чувствам по същия начин. Не бяхме единен отбор. Журналистите говореха каквото си поискат. Бивши играчи също коментираха, а нямаха никаква идея какво се случва вътре в клуба. Това обижда.

“Просто не бяхме едно семейство в съблекалнята и това си личеше на терена. Ако някой трябваше да бъде обвинен, това бях аз. Винаги се самокритикувам и се старая да играя по-добре, но дори когато влизах за няколко минути, виновният пак бях аз.”

Санчес е един от най-успешните играчи в историята на чилийския футбол. Той има на сметката си 132 мача и 43 гола за националния тим.