Санчо иска да остане в Европа, след като напусне Манчестър Юнайтед
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Английското крило не мисли за Саудитска Арабия или друга екзотична лига на този етап

Офанзивният футболист Джейдън Санчо би искал да остане в Европа и да продължи да играе в топ лига на Стария континент, ако напусне Ман Юнайтед през януари. Заплатата от 250 000 паунда на седмица може да попречи на присъединяването му към друг клуб, тъй като той трябва да се съгласи на компромис, за да потърси ново начало.

Ювентус проявява интерес към Санчо от известно време. Имаше и спекулации, че крилото иска да се завърне в бившия си клуб Борусия Дортмунд. Но това може да изглежда неправилно, като се има предвид финансовият ангажимент, необходим за привличането на крилото на Манчестър Юнайтед.

Също така се съобщава, че Манчестър Юнайтед иска 50 милиона, за да се раздели със Санчо. Журналистът Бен Джейкъбс твърди, че английският футгболист иска да продължи да играе в Европа.

„Играчът иска да остане в Европа, което помага на ухажорите му както в Германия, така и в Италия, докато трансфер в Саудитска Арабия би била по-добра сделка за Манчестър Юнайтед, защото те ще получат солидна сума”, казва журналистът на медията Give Me Sport.

Санчо трябва да играе редовно, за да възроди кариерата си и да покаже отново своя талант. Това не изглежда възможно в Манчестър Юнайтед поради конфликта му с Ерик тен Хаг и предстои да видим къде англичанинът ще продължи своята кариера.