Санчо май ще си тръгне от “Олд Трафорд” през януари
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Националът на "трите лъва", който бе привлечен от германския Борусия Дортмунд през 2021 година, влезе в публичен спор с Тен Хаг.

Джейдън Санчо ще трябва да напусне Манчестър Юнайтед през януарския трансферен прозорец след нови разговори с мениджъра Ерик тен Хаг, които не са довели до намиране на решение за настоящата проблемна ситуация, информира вестник “Мирър”. Националът на “трите лъва”, който бе привлечен от германския Борусия Дортмунд през 2021 година, влезе в публичен спор с Тен Хаг. Той бе освен извън състава на Манчестър Юнайтед при загубата от Арсенал в четвъртия кръг на Висшата лига.

Според източника, решението за бъдещето на 23-годишния Санчо вече е взето и той ще трябва да си потърси нов отбор в началото на следващата година, като е възможно първоначално да бъде изпратен в друг клуб под наем. Ерик тен Хаг обяви, че футболистът не попадна в състава заради слабо представяне в тренировките, а Джейдън Санчо отрече това с публикация в социалните мрежи и заяви, че е изкупителна жертва. Доверието между двамата вече е разрушено и двамата не могат да възстановят добрите си отношения, твърди “Мирър”

Мениджърът на Манчестър Юнайтед е бил изненадан от реакцията на Санчо и е останал обезпокоен от решението на играча да даде публичност на проблемите си. Докладът на Daily Star добавя, че доверието между двойката вече е непоправимо, като играчът и мениджърът не могат да излекуват разкъсаната си връзка.