Саша Илич може да даде шанс на четирима младоци в мача с Хебър
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Четирима от талантите на "червените" ще бъдат в групата за мача в неделя

Четирима от младите играчи в състава на ЦСКА се очавка да бъдат в групата на отбора за гостуването на Хебър. Треньорът на тима Саша Илич ще викне четирима от младите футболисти, които бяха на подготвителния лагер в Австрия това лято.

В събота “армейците“ ще имат занимание на базата си в Панчарево, а след това заминават за Пловдив, където ще нощуват преди първия си официален двубой за сезона срещу Хебър.

В групата на Илич за двубоя срещу водения от Любо пенев отбор ще попаднат Асен Дончев, Георги Чорбаджийски, Илиан Антонов и Марк-Емилио Папазов. През пролетта Папазов бе преотстъпен именно на стадион „Георги Бенковски“, като в последния мач за кампанията 2022/23 направи страхотно впечатление срещу Берое, вкарвайки 2 гола.

За мача с Хебър, Саша Илич е лишен от услугите на наказаните Дюкенс Назон и Тибо Вион. Аут за срещата е и бранителят Иван Турицов, който бе изгонен в дербито срещу Левски. Така младият Асен Дончев може да получи титулярно място вдясно на отбраната.

Останалите трима от младите футболисти на ЦСКА вероятно ще чакат своя шанс от пейката, освен ако Илич не реши да изненада Любослав Пенев с Антонов като дясно крило или Папазов на върха на атаката, което ще бъде рисков ход.