Тотнъм ще увеличи усилията си да подпише с Влахович
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Тимът от Северен Лондон е готов да увеличи усилията си да придобие услугите на нападателя на Ювентус

Според реномирания журналист Руди Галети, отборът на Тотнъм има голямо желание да разполага с Душан Влахович в редиците си и в Северен Лондон са готови да засилят интереса си към сърбина. Те държаха под око 23-годишния играч от известно време и се очаква в следващите дни да подготвят оферта за голаджията.

Шпорите търсят потенциален заместник на своя звезден нападател Хари Кейн, който е свързван с преминаване в Байерн Мюнхен. Кейн е сред най-добрите нападатели в световния футбол и е най-добрият футболист на лондонския клуб в последните години. Въпреки че Тотнъм не желае да се разделя с английския национал, има реална възможност той да се присъедини към германския гранд.

Те може да са отхвърлили две оферти от Байерн Мюнхен, но да не приемат и трета може да не е възможно, тъй като играчът настоява за трансфер. В резултат на това те започнаха да правят стъпки, за да осигурят заместник и да насочат погледа си към 23-годишния нападател на Ювентус.

Сръбският национал осъщестив трансфер в Ювентус от Фиорентина през зимата на 2022 г. Въпреки че не блеси за “бианконерите”, 23-годишният футболист все пак успя да вкара 23 гола и допринесе за още шест попадения в общо 63 мача с екипа на Юве.