Вратарят на Сепси вярва в успеха срещу ЦСКА
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"ЦСКА е труден съперник, но не невъзможен", смята Роланд Никзули

Вратарят на румънския клуб Сепси – Роланд Никзули, говори преди мачовете с ЦСКА в Лигата на Конференциите. Стражът очаква тежки двубои срещу вицешампиона на efbet Лига, но все пак вярва в шансовете за успех на своя тим.

“Преди двубоите с ЦСКА имаме труден сблъсък с Крайова и след това трябва да се подготвим за мачовете в София. Ще бъдат трудни срещи, като се има предвид, че загубиха титлата само за една точка от Лудогорец, които вече не знам за кой пореден път станаха шампиони, но са много силни, а ЦСКА се бори до последно с тях”, каза Никзули.

“Ще бъдат много трудни мачове и e nuvno да сме добре подготвени. Също така атмосферата в София ще е много нажежена. ЦСКА е труден съперник, но не невъзможен, така че стартираме от 50 на 50 шансове. Ще видим кой ще продължи в следващата фаза на Лига на Конференциите. Ние много искаме да се калсриаме напред и ще направим всичко по силите си. Подготвени сме за атмосферата и се надявам на нашия мач също да присъстват доста фенове”, добави вратарят на Сепси.