Саудитите не се отказват от Осимен
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Саудитският клуб иска футболиста и е готов да направи нова оферта, като на самия 24-годишния нигериец ще му бъдат предложени бомбастични лични условия

“Il Mattino” твърди, че Ал Ахли не се отказва от опитите си да привлече нападателя на Наполи Виктор Осимен и ще подготви нова солидно подобрена оферта за услугите му. Неаполитанците отказаха първото предложение в размер на 120 милиона евро, тъй като желанията им са за поне 200 милиона.

Саудитският клуб иска футболиста и е готов да направи нова оферта, като на самия 24-годишния нигериец ще му бъдат предложени бомбастични лични условия гарнирани в петгодишен контракт с финансово възнаграждение от 35 милиона евро на сезон (175 милиона евро за пет години).

За да успеят от трикратните шампиони на Италия да задържат нападателя си, то те ще са в състояния да му предложат рекорден за тях договор, за който нито един играч в клуба не е получавал повече – 7 милиона евро на година, но е тотално отдалечено от предложението на арабите.

Осимен изигра 39 срещи за “партенопеите” във всички надпревари през изминалата кампания, като реализира 31 попадения и направи 5 асистенции. Той стана голмайстор на Серия А.