Саудитска Арабия разпитва и за капитана на ПСЖ
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Маркиньос също е трансферна цел на отборите от Близкия изток

Капитанът на Пари Сен Жермен Маркиньос е поредния футболист, който е свързван с трансфер в посока Саудитска Арабия. За момента конкретна оферта към него липсва, тъй като отборите само се опитват ад разберат нагласата му спрямо евентуален трансфер в тяхната страна.

Маркиньос е третия играч на ПСЖ, с когото Саудитска Арабия преговаря. Първия е звездата на парижани Килиан Мбапе, за когото дори бе направен оферта на стойност 300 милиона евро. Тя обаче бе отхвърлена от нападателя.

Втората цел на Саудитска Арабия от ПСЖ е Марко Верати. Ситуацията с италианеца е доста по-лесна от тази с Мбапе и се очаква двете страни да се разберат доста бързо за трансфера на футболиста. В момента се изчаква само зелена светлина от Верати и неговия лагер относно напускането му на ПСЖ.

Положението с Маркиньос е малко по-трудно от това с Верати и малко по-лесно от това с Мбапе. Бразилецът е изключително силно амбициран футболист, който е отдаден до край на каузата ПСЖ и едва ли ще иска да напусне клуба. Единственото, което може би има някакъв шанс да повлияе на решението на Маркиньос е огромно договор с значително по-висока заплата от тази, която взима в ПСЖ.