Сектор Г категоричен: “ЦСКА няма да подпише договора за тв-правата!”
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Привържениците на ЦСКА София излязоха с декларация, в която категорично отказват да се съобрязят с призива на БФС за подписване на договора за телевизионните права в Първа лига.

Вчера вицепрезидентът на футболната ни централа Емил Костадинов се обърна към отборите с апел за разбиране, намеквайки и за възможните санкции при отказ да парафират контракта.

“Бихме искали да повторим за последно на ясен и разбираем за него език – ЦСКА няма да подпише договора за ТВ правата”, се казва в декларацията на Сектор Г.

Феновете предупредиха Костадинов да не поставя ултиматуми, уточнявайки че без ЦСКА и Левски интересът към първенството би бил нулев.

В декларацията се посочва също, че именно сегашните управници са главните виновници за състоянието на футбола в България и ниското ниво на родното първенство.

“Вие сте последните, с които ще се съобразяваме оттук нататък,” пишат феновете. “Готови сме на ефективни мерки докато не получим това, което ни се полага и бъдете сигурни, че не ще отстъпим и ще отстояваме своето както намерим за добре.”

Ръководството на ЦСКА София вече заяви, че няма никакво намерение да подписва договора. Миналата седмица от “Българска армия” също излязоха с декларация по въпроса:

“Управителното тяло на ЦСКА, футболистите и спортно-техническият щаб плюс милионите червени привърженици у нас и по света, категорично няма да подпишат този договор за следващите 5 години, ако ще и силните на деня да наложат изваждането на отбора в по-долна дивизия!,” заявиха Червените.