google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Ръководството на Славия вече имало готов вариант за нов старши треньор, в случай че любимецът на феновете на Белите Златомир Загорчич реши да си тръгне от “Овча купел”.

Като евентуален заместник на сръбския специалист шефовете на най-стария столичен клуб виждали селекционера на юношеския национален отбор до 19 години Ангел Стойков.

Разбира се, Заги остава големия фаворит за поста и президентът на клуба Венци Стефанов все още вярвал, че ще успее да изглади противоречията си с бившия национал на България, породени от различното виждане за селекцията на тима.

Славия направи страхотен финал на миналия сезон и успя да си осигури участие в Лига Европа. Там обаче Белите отстъпиха на албанския Кукеси още в първия предварителен кръг, а настроението в “Овча купел” е минорно и заради натрупаните негативни резултати в първенството.

Заги е абсолютният фаворит на публиката на Славия, като феновете търсят всякакви начини да засвидетелстват подкрепата си.

От друга страна Стойков е бивш играч на Белите, а Стефанов харесвал много методите му на работа и умението да развива млади таланти. Не е тайна, че столичани разчитат много на кадрите от своята детско-юношеска школа.