Септември с нова победа във Втора лига, Спартак Варна загуби в Добрич
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Столичният тим надви Марица и държи първото място във втория ни ешелон

Септември София записа успех с 3:1 над Марица Пловдив в среща от 11-ия кръг на Втора лига. С тази победа столичният отбор събра 27 точки и има три повече от втория в класирането Монтана.

За Септември това бе пета поредна победа в шампионата. Марица пък допусна трета поредна загуба в лигата и ще трябва да подобри представянето си, ако иска да бъде в първата половина на класирането. В момента пловдивският тим е 12-ти с 13 пункта.

Марица Пловдив започна добре срещата и поведе още във 2-рата минута с попадение на Станислав Маламов. Отборът на Септември обаче се активизира и с попадения на Асен Георгиев и Йордан Йорданов направи обрат в края на първата част.

След почивката тимът на Септември София държеше нещата под контрол. В 59-ата минута Марица остана с човек по-малко. Малко след това Димитър Костадинов вкара трето попадение за столичния тим и сложи точка на спора.

В друга среща от днес, Добруджа надви Спартак Варна с 2:0 в Добрич. Така тимът на Радомир Тодоров изпревари “соколите” в класирането, като Добруджа има 19 точки и е пред варненци по голова разлика. Поражението сложи край на серията от четири поредни победи на Спартак Варна.