Отлични новини в Байерн Мюнхен преди дербито с РБ Лайпциг
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Трима основни играчи на баварците подновиха тренировки

Байерн Мюнхен се готви за предстоящото трудно гостуване на РБ Лайпциг в събота в среща от 6-ия кръг на Първа Бундеслига. В баварския клуб има отлични новини тази седмица, след като трима от основните футболисти в състава на Томас Тухел подновиха тренировки – централните защитници Дайо Упамекано и Ким Мин-Джае, както и офанзивният футболист Томас Мюлер.

Триото не взе участие при категоричния и очакван успех с 4:0 над Пройзен Мюнстер за Купата на Германия, тъй като имаха леки оплаквания. Очаква се и тримата да бъдат в състава за гостуването на РБ Лайпциг, като Байерн ще преследва четвърта поредна победа във всички турнири.

С контузия все още е Матайс де Лихт. Нидерланският бранител получи травма на коляното си при разгромната победа със 7:0 над Бохум миналата събота и ще е под въпрос и за мача с Копенхаген от турнира Шампионска лига през следващата седмица.

Байерн е лидер преди шестия кръг в Бундеслигата с 13 точки на върха в класирането, докато РБ Лайпциг има само пункт по-малко и заема 4-ото място.