Шави: Следващата седмица ще има друга история за Негрейра
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Треньорът на Барселона иска да се фокусира изцяло върху отбора

Съдията от Барселона Хоакин Агире, който разследва „случая Негрейра“ относно плащанията на Барселона към бившия рефер Хосе Мария Енрикес Негрейра, издаде заповед в четвъртък, в която приписва престъплението подкуп на каталунския клуб и останалите разследвани, включително бившите президенти Хосеп Мария Бартомеу и Сандро Росел.

Беше очевидно, че треньорът на Барса Шави Ернандес ще бъде попитан за това. Специалистът призна, че въпросите по този казус са го изморили доста и призна, че не вярва новините по случая да отпаднат в следващите дни. „Следващата седмица ще има още една новина за Негрейра и следващата седмица…“, каза той. Треньорът на Барса сподели, че никога не е имал чувството да има съдийска помощ към каталунския тим.

„Следващата седмица ще има още една новина за Негрейра, след петнадесет дни ще има още една, а след месец и половина ще има още една. Фокусиран съм върху отбора. Вече знаете моето мнение по въпроса. Погледнете архива на всеки вестник и ще видите. Никога не съм имал чувството, че реферите помагат на Барса. Никога“, каза Шави за Mundo Deportivo.