Сериозен интерес към билетите за мача на Кобрата и Дос Сантос
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
След по-малко от 48 часа половината от билетите за второто издание на „Триад Комбат“ са вече изкупени

Мачът на Кубрат Пулев с бившия шампион в UFC Жуниор дос Сантос на 26 февруари предизвиква сериозен интерес. След по-малко от 48 часа половината от билетите за второто издание на „Триад Комбат“ са вече изкупени. Най-търсени са билетите в близост до ринга, които са и с най-висока цена. Пропуските са на цени между 50 и 275 долара.

„Триад Комбат” 2 ще се проведе на 26 февруари. Билетите са в продажба от 2 дни. Вземете своя пропуск, защото ще са разпродадени много скоро”, написа в социалните мрежи опонентът на Кобрата – Жуниор дос Сантос.

Кубрат Пулев се подготвя сериозно за битката с Циганина (както е известен Дос Сантос) в Хюстън. Кобрата избра високопланинската спортна база Белмекен за място, където да се готви за мача, а Дос Сантос пък нае двама кубински треньори, направили няколко олимпийски шампиони.

„В периода ми без мач се мотивирах много. Пулев има голям опит. Бил се е с най-известните в бокса, корав противник. Не излизам да направя безсмислена битка без никакво кариерно развитие. Той е идеалният съперник. Целта ми е на 37 години да постигна велики неща. Мисля, че правилата са в моя полза, когато стане въпрос за граплинг. Но аз отивам да се боксирам. Искам юмруците ми да летят. Винаги гледам за нокаут“, коментира Дос Сантос.