ФКСБ взима играч с 8 сезона в Серия А преди мачовете с ЦСКА 1948
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Румънският гранд привлича национала на страната Влад Кирикеш

Противникът на ЦСКА 1948 в турнира Лигата на Конференциите – ФКСБ, ще направи трансферен удар, след като ще се подсили с централния бранител Влад Кирикеш. 33-годишният бранител е национал на Румъния и има осем сезона в италианската Серия А, така че несъмнено е сред най-добрите защитници в родината си.

Финансовият благодетел на ФКСБ – Джиджи Бекали, е успял да се договори с национала да подпише с ФКСБ преди двубоите с ЦСКА 1948, информира местното издание „as.ro“.

До часове ФКСБ ще обяви привличането на Влад Кирикеш. 33-годишният румънец ще подпише до края на сезон 2023/24 с румънския гранд. Според информациите, играчът е искал да получи двугодишен контракт.

Кирикеш е имал доста предложения от Ботуша, като не е приел оферти на Каляри, Верона и Лече. В тима на ФКСБ, той ще заработи 500 хиляди евро за сезона.

За последно Влад Кирикеш игра за отбора на Кремонезе. В своята кариера на Апенините, бранителят е защитавал цветовете на НАполи и Сасуоло. Преди това футболистът игра и за Тотнъм във Висшата лига. В родината си дефанзивният футболист е бил част от Пандури и Стяуа Букурещ.