Сериозни нападки по адрес на Вили Вуцов
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Шеф на Севлиево с любопитен пост в онлайн пространството.

Ивелин Драшков, който е изпълнителният директор на Севлиево, отговори с пост в социалните мрежи на старши треньора на Янтра Габрово Велислав Вуцов.

Ето и какво написа шефът на Севлиево на своя официален профил във “Фейсбук”:

“Дезертьорство и предателство, или право на избор?!

Във връзка с нападките по адрес на големите габровски таланти – 15 годишния Симеон Турлаков, и 19 годишния Георги Николов, обвиненията в дезертьорство и предателство, както и неуважителното и нагло отношение към човека и личността на най-титолуваният габровски футболист Мирослав Иванов – Деко, и показаното неуважение към отбора, града и хората в град Севлиево от страна на г-н В. Вуцов, понастоящем изпълняващ функцията треньор по футбол, в дадено наскоро от него интервю, бих искал да заявя следното:

Господин треньор по футбол,

осъзнавам еуфорията ви от позитивните резултати от вашата работа, виждам и доброто настроение на хората свързани с идеята на клуба в родният ми град Габрово. Поздравления. Но моля не бъркайте уважението с унижението. Прекрачвате тънка граница, от която няма връщане назад. Като изключим личните и меко казано просташки нападки и твърдения, които не подхождат на един професионалист, бих искал да ви обърна внимание, че нито сте били, нито ще бъдете фактор в живота на тези две момчета! Нито можете, нито ще попречите на тяхното развитие и следващи стъпки в професионалния футбол на най-високо ниво! Нито някога ще възпрепятствате тяхното завръщане в родните им клуб!

Обвиненията в дезертьорство и предателство заради избора направен от тези две талантливи момчета, с които съм сигурен, че в близко бъдеще ще се гордее цяло Габрово, ви правят да изглеждате меко казано несериозен, а начина по който се опитвате да предадете мисълта си на глас не ви води до нищо позитивно, дори и пред хората, които разчитат на вас да си изиграете платеният цирк, ако, разбира се, са останали все още такива.

Господин треньор по футбол, по отношение на наглото ви поведение и неуважително отношение към човека и личността Мирослав Иванов – Деко, най-титолувания габровски футболист, който в момента е пом. треньор на представителният отбор на ФК

Севлиево, мога да ви обърна внимание на следното – колкото и да се опитвате да вменявате настроения или вина по отношение на някого, хората знаят каква е истината, а най-вече знаят кой е Мирослав Иванов!

В заключение, господин треньор по футбол, за да ви предпазя от това да продължите да изглеждате като “габровец под наем”, учтиво ще помоля да се отнасяте с необходимото уважение към хората, града и отбора на град Севлиево. Всички те всекидневно дават своя дан свързан с развитието на играта в своя град и най-малкото заради труда си не заслужават отношение подобно на вашето!

п.п. Пожелавам успех на отборите на ОФК Янтра Габрово и ФК Севлиево в изпълнение на поставените им цели!

Ивелин Драшков

Изп. директор на ФК Севлиево”