Сержиньо Дест не смята да напуска Барселона
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Бранителят няма интерес да напусне Барселона това лято и иска да се докаже на Шави Ернандес

Според информация на испанското издание Mundo Deportivo, защитникът Сержиньо Дест ст е решен да се бори за бъдещето си в Барселона. Националът на САЩ не иска да напусне “Камп Ноу” през този трансферен прозорец и ще се опита да демонстрира качествата си на треньора Шави Ернандес през сезон 2022/23.

Дест се присъедини към Барселона от Аякс преди почти две години и изявите му са непостоянни. 21-годишният футболист се надяваше да бъде играчът, който ще сложи край на дългогодишното търсене на наследник на Дани Алвеш, но по ирония на съдбата загуби мястото си от Алвеш, когато бразилският защитник се завърна в тима през зимния трансферен прозорец.

Националът на САЩ има три гола и четири асистенции в 72 мача досега за Барселона. Но според информациите в Испания, той е изправен пред несигурно бъдеще в клуба, като “блаугранас” са готови да спечелят пари от него през летния трансферен прозорец. Дест също няма недостиг на ухажори, като Манчестър Юнайтед е сред клубовете, които искат да го вземат в редиците си.

Дест обаче не иска да напусне Барселона и е готов да се бори за бъдещето си на “Камп Ноу” през новата кампания в Ла Лига. Националът на САЩ иска да се докаже пред Шави и ще се надява да получи достатъчно възможности, за да покаже своя потенциал.