Sesame.bg дава предимство на Северна Македония срещу България
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Тази вечер националите ни излизат в пряк сблъсък за второто място в групата

От 21:45ч. днес Северна Македония посреща България в Скопие в последата среща от групите в Лигата на нациите този сезон, като срещата ще бъде предавана пряко по БНТ 1 и БНТ 3. Македонците в момента заемат второто място със седем точки, а “лъвовете” са с една по-малко зад тях.

Всичко друго освен загуба на днешния домакин ще ги остави подгластник на лидера Грузия, който спечели групата категорично. Гибралтар пък със сигурнист остава на дъното с един пункт.

Именно гибралтарците бяха последната жерта на българския национален отбор, който ги разби с 5:1 в Разград при дебюта на Младен Кръстаич начело на тима и даде намек, че отборът ни може да придобие добър облик на игра.

Северна Македония записа единственото си равенство в Лигата на нациите срещу България отново на “Хювефарма Арена” – 1:1 в началото на лятото.

Според онлайн букмейкъра Sesame.bg националите ни нямат големи шансове да спечелят визитата си в Скопие и получават коефициент от 4.33 спрямо далеч по-ниския 1.85 за западните ни съседи. Равенството е оценено на 3.50.